Păsări călătoare

Unde: Ambasada, str. Anton Seiler, nr 2

Când: 21 martie 2019, ora 19.00

Cât: Biletul costă 10 lei și poate fi achiziționat și poate fi achiziționat online de pe www.iabilet.ro sau la intrarea în sala, înainte de eveniment.

“Păsări Călătoare/Birds of Passage”, cel mai recent film regizat de columbianul Ciro Guerra alături de soția sa Cristina Gallego, va putea fi vizionat în premieră, într-o proiecție unică la Timișoara.

Acțiunea din ”Păsări Călătoare” este bazată pe fapte reale și se petrece între anii 1960 și 1980, în Regiunea Guajira din nordul Columbiei, la granița cu Venezuela. Tribul Wayuu este organizat în jurul familiei, iar familia se ghidează după tradiții, vise și semne. Rapayet și clanul din care face parte sunt printre primii stăpâni ai traficului de marijuana. Atrași de bani și de putere, ei își abandonează ritualurile și credințele, închinându-se unor noi zei: lăcomia și crima. Se nasc primele carteluri de droguri, iar societatea este condusă după alte reguli.

”O saga captivantă ce schițează nașterea industriei de trafic de droguri ce a răvășit societatea columbiană, continuarea filmului Embrace of the Serpent aduce o perspectivă nouă ce respinge artificiile prea familiare ale filmelor cu gangsteri.” (Screendaily)

”O saga cum nu s-a mai văzut despre traficul de droguri din America de Sud, în care comerțul ilegal otravește tribul Wayuu.” (Variety)

Proiecția este organizată cu sprijinul distribuitorului Bad Unicorn.

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilet, care costă 10 lei și poate fi achiziționat online de pe www.iabilet.ro sau la intrarea în sala, înainte de eveniment.

Trailer:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *