Avanpremiera filmului Guvernul Copiilor + Q&A cu Ioana Mischie

Unde: Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin Timisoara, Bd. Regele Carol I nr. 3

Când: 28 mai 2019, ora 18.00

Cât: Biletele costă 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți și pot fi achiziționate pe iabilet.ro sau înainte de proiecție.

În contextul în care România a împlinit de curând 100 de ani, 100 de copii români au fost invitați pentru a-și imagina următorii 100 de ani ai societății cu toate dimensiunile lui: educaționale, economice, arhitecturale etc. Viziunile lor nu sunt doar niște utopii tangibile, ci viziuni-cheie pentru o societate aflată în tranziție.

Government of Children (Guvernul Copiilor) este un documentar  românesc care își propune să arhiveze și să promoveze ideile copiilor cu privire la cum ar îmbunătăți societatea pe termen scurt, mediu și lung dacă ei ar fi liderii ei. Un film-proiect care își propune să inspire atât copiii, cât și adulții prinși uneori în societăți ultra-standardizate.

Conceptul a fost inițiat de către Ioana Mischie în cadrul bursei Fulbright de la University of Southern California – School of Cinematic Arts și dezvoltat ca proiect doctoral în România, în colaborare cu UNATC-CINETic. Scenaristă și regizoare de origine română, Ioana Mischie a semnat până în prezent filme, webseries și proiecte VR selectate la peste 70 de festivaluri de film din întreaga lume.

Proiecția va fi urmată de o sesiune de Q&A cu regizoarea Ioana Mischie, prezentă la Timișoara pentru această proiecție specială.

Biletele costă 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți și pot fi achiziționate pe iabilet.ro sau înainte de proiecție.

Proiecție realizată în parteneriat cu Studioset.

 

Trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *