Vinovatul

Unde: Ambasada, str. Anton Seiller nr. 2

Când: 25 octombrie 2018, ora 19.00

Cât: Biletul costă 10 lei și poate fi achiziționat de la Ambasada, începând cu 18 octombrie, în limita a 80 de locuri.

Filmul Filmul Vinovatul/The Guilty, regia Gustav Möller, propunerea Danemarcei la Premiile Oscar 2018 și favoritul publicului cinefil din întreaga lume va fi proiectat în avanpremieră în 25 octombrie, la AMBASADA, cu sprijinul distribuitorului Bad Unicorn.

Filmul de debut al cineastului danez Gustav Möller a avut premiera mondială în competiția oficială de la Sundance Film Festival, unde a câștigat Premiul Publicului. Traseul festivalier al filmului a continuat cu International Film Festival Rotterdam, Transilvania International Film Festival (TIFF), Montclair Film Festival, Seattle International Film Festival, festivaluri unde Vinovatul / The Guilty a câștigat același trofeu: Premiul Publicului. Filmul a fost vizionat și la Festivalul Ceau, Cinema! din acest an, la Gottlob iar acum se dezvăluie și publicului timișorean.

Primit bine atât de public cât și de presa internațională, Vinovatul este un film ce ilustrează într-o manieră bulversantă cum cele mai bune intenții se pot tranforma într-o formă de abuz.

”Un film care te lasă să respiri doar când vrea el.” (Cinemagia)

Debutantul danez Gustav Möller reușește imposibilul, ținîndu-te pe muchia scaunului cu un thriller minimalist filmat în timp real, într-un interior unic, cu un personaj care vorbește nonstop la telefon.

Asger Holm (Jakob Cedergren), centralist la serviciul de urgenţă 112, răspunde la apelul unei femei răpite. Când convorbirea se întrerupe brusc, începe o disperată căutare a victimei şi a agresorului. Folosindu-se doar de telefon, Asger se aruncă într-o cursă contracronometru pentru a salva femeia aflată în pericol, dar curând îşi dă seama că lucrurile nu sunt ceea ce par.

Vinovatul / The Guilty va rula în cinematografele din România începând cu data de 9 noiembrie, INCLUSIV LA TIMISOARA în cel două multiplexuri din oraș. Un film distribuit de Bad Unicorn cu sprijinul programului Europa Creativă al Uniunii Europene, recomandat de Radio Guerrilla.

FB Page: www.facebook.com/vinovatul
Trailer: https://youtu.be/nwxgwpB9RpI
FB video: https://www.facebook.com/vinovatul/videos/459526351224180/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *